Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Rabu, 9 November 2011

Wordless Wednesday #12 - Fradoo ABC Special

dap nyeewww



Punyalah lama aku cari lagu & video ni, akhirnya jumpa jugak!! Bestnyaaaa!
Dulu jumpa kt blog, nak share lepas tu entah camne hilang pulak... tapi ni dah jumpa, saya sangat gembira! ^__^

p/s: kelmarin (Isnin) jatuh bilik air, pinggang terhentak kat bendul pintu. Serius sangat sakit. Menangis gak.. huhu :"> malu pula ngaku kat sini. Cuma nak korang yang baca, tolong doakan aku sihat k. Semalam dah pergi berurut tapi macam makin sakit pulak... aduhaiii.. kurang hantaranlah camni kalau tak baik-baik. hoho.

2 bicara tanpa suara:

teratak hati berkata...

sedapnye abc tu..
sedih lak tengok video tu..
semoga cepat sembuh ye..:)

sergeant keroro berkata...

macam sedap jek!! nak sikit :p

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB