Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Khamis, 8 Disember 2011

Short Film - Tomato


Nah, aku sajikan korang dengan filem pendek yang sangat BEST! ;)
Ambillah pengajaran daripada filem pendek ini.

Kalau ada yang tanya kenapa aku dah lama tak update blog? Actually, aku memang sengaja menjauhkan diri daripada blog ni. 
Tiba-tiba ada perasaan baru menyelinap. Yang mana, aku jadi tak selesa bila memaparkan kisah hidup aku dalam ni dan dibaca oleh orang-orang yang aku tak suka. Aku tak suka dia ambil tahu hal hidup aku dan aku tak suka nak ambil tahu hal hidup dan mati dia. Just it. Sebab tu blog ni sengaja ku biarkan sepi.
Ni pun dalam proses mencapai target 143 entri untuk tahun 2011 ni! *terujanya!*

Apa pun, aku mohon kemaafan andai ada salah bahasa, salah tingkah, salah penilaian, salah sangka, dan macam-macam salah lagi yang disengajakan mahupun tidak (aik, yang disengajakan? tetttt).
Manusia biasa macam kita ni tiada yang maksum. Sama-samalah kita muhasabah diri atas apa yang telah berlaku sepanjang hidup ni.

Akhir kata, ikhlas aku titipkan ini untuk kamu yang bersalah padaku;
"Aku maafkan kamu. Tak perlu kita bertemu cukup kau tahu yang aku maafkan kamu... tolong teruskan hidup JANGAN sebut namaku" - Malique ft Jamal Abdillah.

Wassalam...

1 bicara tanpa suara:

Kazen berkata...

alahai tenet lembap xleh tgk lah video tue :(

Entri Terkini | Google +1 Ganti Google Friends Connect

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB