Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Khamis, 3 Mac 2011

Lagu & Kisah Chenta Yang Syahdu....

Malam tadi tak boleh tidur.
Makanya aku melayan lagu di henfon.
Gilak layan lagu jiwang... Hahaha...
Ermm entah, pasal dah ramai sangat kawan-kawan letak kat dinding bukuwajah diorang lagu ni, 
maka aku pun terikut melayan sama... *sedih* [korang lebih jahat dari Stacy]

p/s: sebelum 'play' mana-mana video dalam blog ni, sila klik 'pause' pada MP4 disebelah kanan supaya ianya tidak mengganggu penghayatan anda...

Lagu seterusnya ni pula Ain Rosli tujukan untuk aku... Kenapa entah.
Tapi aku sukalah dengan lagu ni, tengok klip video pun dah tahu jalan cerita memang macam 
HAMPASSS! *nangis* [erk. Ter-emo pulop... hehe]



Lagu ni pula happy ending!
Bestnya kalau ada orang sanggup berkorban camni untuk kita, kan? Awww... hahaha
*hmmm...dalam mimpi jelah*

Layan~ paling best lagu Dadali... gilo macam hampess sebab buat orang sedih.. hukhuk 

8 bicara tanpa suara:

airina berkata...

Lagu jiwang tu best! hahaha5
Aku pun suka layang jiwang, bukan setakat jiwang macam2 lagi kih5 :P

Fira Al berkata...

@airina hahaha... aku pn suka gak tp tgk keadaan.. slalunya aku mmg suka nasyid. lbh mnenangkn. lgu2 jiwang ni kdg lg bt org sdih r, mcm lgu2 yg aku post 2la. tp nk gak dgr.. mslh tol... hahaha

Yakuza MeraH berkata...

Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku...


walahhhhhhhhh lagu ini, aku bajet orang tak de dengar.sekali ko post.
lagu ni sedey beb...kalau orang yang frust menonggeng dengar, konpom le bunuh diri psl emosi berlebihan....yehaaaa

try la lagu ST12 pun besh...JANGAN PERNAH BERUBAH..

jiwang jiwaku...
wuhaaaaaaaa

The Bee And The White Roses berkata...

best gak lagu ni..=)

Fira Al berkata...

wahh sume bajet lyn jiwang.. jiwang made in indon.. haha.. psl lgu indon lirik dia lg syahdu dr lgu melayu.. kui3

mmg r lgu dadali 2... bt aku nk terjun tigkap tigkat 1 je.. sedih gle... haha.. aku lyn lgu ni skli umi aku tya "dok nyanyi lgu cinta2 ni dh ada calon ke? org mn?" adeii tkulat2 nk mjawab... keh3

jgn pnh brubah aku dh lyn dlu.. tp agknya donlod slh site so sound dia jd xsdap jdnya xdela lyn sgt.. huhu [kantoi sk donlod lgu...wee]

Yakuza MeraH berkata...

ko jgn x tau opah fira, aku kat opis ni, lagu ni dok ulang2...
ececceccecece peh2 lagu exist la bagai..semua lagu tuk tido.....

soklan cepumas ummi ko..bagus...

Fira Al berkata...

haha..cepumas ke cepukmas? kih3.. ala lek r aku tgu ko kawen dlu maa.. aishh diam xdiam dh 3org kwn aku (tmasuk ari) btunang syp2... bgs tol, yg sorg 2 tau2 je dh dpt kad jmputan, mmg salute r...

ko ble lg, nek?

Yakuza MeraH berkata...

dahulukan mana yang wajib opah..ko kakak aku, mesti lah aku x mo langkah jendul ko...wuahahaha
kene hormat orang tua..lagi pun ak x sampai syarat wajib lagi..baru harus ja..wuhaaaaaaa boleh gitu..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB