Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Ahad, 13 Jun 2010

wehooo...pe cer?

haluuu 
wahhh lamanya tak buka blog! windu windu...mmmuah..hiuhiu..over u..

Macam-macam nak story merry sebenarnya tapi tak tau nak mulakan dari mana. Cerita pasal sabah? Pasal my sis wedding? Pasal kehidupan aku? 
Err..macam mana nak start nih? Takkan lak nak start dengan ayat 'pada suatu hari' kot...hee.

First sekali nak wish tahniah kat my kakak sebab dah kahwin. "Pasni giliran awak pulak!" oh ni pula wishes untuk aku daripada banyak pihak. Aku mampu senyum je, sebabnya takde modal dah nak menjawab. Kang kalau cakap 'lambat lagi' kot2 termakbul kata2 tu naye jek. hihih.


Aritu gi sabah memang best tak ingat. Seronok. Ni pun tadi (12/6) baru balik dari Terengganu, kawan baik aku masa kat poli dulu kahwin. Perkahwinan yang paling simple yang aku pernah tengok. Takde pasang lagu, takde mekap lebih2, semuanya simple sampai pengantinnya tak pakai inai pun...huhu.

Erm ok lah. Banyak cerita nak story tapi takde masa la. Esok ni nak kena bangun awal, ada kenduri sebelah abang ipar aku lak. Dengar ceritanya aku kena jadi pengapit. Adesss. Ni pun dengan selesemanya ni, tak tahulah esok camne. Risau nanti bukan aku sibuk lap peluh pengantin tapi sibuk lap hingus yang meleleh...hahaha

2 bicara tanpa suara:

cik kumbang rohaiza riadi berkata...

baru hari ni, aku dapat post terbaru.
kahwin tak pakai inai? aku pun nak macam tu! haha.

Fira Ya Hilwa berkata...

bz weh. byk cte nk cte tp xde ms r...
erk, nape xmo pakai inai? pkai je r, meriah ckit :p

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB