Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Jumaat, 7 Oktober 2011

Selamat Tinggal



Mungkin ini entri terakhir untuk minggu ini, mungkin juga untuk bulan ini dan mungkin juga tahun ni. Mungkin! (aku cakap mungkin sebab dah banyak kali ada rasa kemungkinan ini tapi tengok-tengok ada je lagi penulisan aku keluar dalam ni.. hehe)


Selamat tinggal semua (sama ada sahabat di blog mahupun di bukuwajah)... panjang umur, jumpa lagi untuk berkongsi kisah.


Walaupun blog aku ni kekurangan komen, tapi aku yakin ramai yang baca. Baca tanpa meninggalkan jejak kerana masing-masing malas mahu meninggalkan komen. Betullah orang cakap, pembaca akan ikut gaya si penulis, kalau penulisnya begitu, begitu jugalah dengan pembaca. Kantoiii aku malas komen blog orang (aku komen blog orang pun bergantung pada cerita/mood)... Miahahaha. 
Ataupun kerana kalau dia tak tinggalkan komen itu lebih bagus daripada memberi komen yang mampu menyakitkan hati ini, dan boleh jadi juga menaip itu sesuatu yang berat untuk dilakukan berbanding dengan bercakap... huuuu. 
Ok, thanks atas kritikan & pujian korang pasal blog tahpape ini :)


Ok, stop nagging -__-'


Kerana itu tajuk tiada emoticon sedih mahupun gembira


p/s: kepada rakan-rakan, kalau ada apa-apa yang urgent, sila hubungi talian mudah alih aku ye! Mesej sahaja dah memadai, tak perlu call.


p.p/s: dari siang tadi aku terfikir-fikir, siapa yang mewarisi kekayaan Steven Jobs? Terasa sayang kerana nama aku tiada dalam senarai pewaris. Hi hu.. 
R.I.P Steven Jobs...

9 bicara tanpa suara:

haikalblank berkata...

harhar meh aku semakkan satu komen kat sini.

Nafisah Ruslan berkata...

jangan goodbye lama2, nanti ade yang rindu entry dari blog ni :)

ahmad berkata...

haha ~ :) same la kite ..

MissF berkata...

@haikalblank aku hargai komen ko tu :') ;))

@Nafisah Ruslan huhu.. xde yg rindu sgt kott.. hehe. tp rasanya mcm lama =((

@ahmad apa yg sme? nm sbagai pewaris @ ucapan selamat tinggal? :-/ :P

nick dot anis berkata...

u kuang promote kot?mana org nak tau blog u...pape pon..i rasa its better kite mengarang bcoz of kita suka..bukan nak suh owg baca bukan mengaharap komen semata2..kalau ade tu ada la..berblog secara suka2 ots better kot..for me la..

sowi terkomen panjang pulak..hehe..keep blogging ya...jgn la tutup blog u tu..ade yang rindu nnt:-)

MissF berkata...

@nick dot anis yup, suka2 tu lbh sronok, kan? ;)
xtutup pn cuma mungkin dh tak aktif... thx 4 komen :)

Dhinai berkata...

Aku berblog bukan mencari itu ini,
bukan untuk minta itu dan ini,
hanya untuk aku,kau dan mereka,
untuk kepuasan aku,kau dan mereka.....
kerana tiada apa dapat aku beri,
sebagai sumbangan semasa aku hidup dan.......

mardhiah abu berkata...

kenapa keputusan begini muncul...:-/
ak suka ja bca blog ni...:)

speckurosaklagi berkata...

awat ang nk jd pewaris job ??

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB