Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Khamis, 8 Julai 2010

Akhirnya....

Huhuhu...kalah gak Jerman rupanya ingatkan pasni boleh lawan Belanda lak.
Takpela, nak buat macam mana, takde rezeki untuk ke final two. Tapi still puas hati lah walaupun Jerman main pagi tadi macam tak cukup stamina, tapi jaringan 1-0 untuk Sepanyol tu dah memadai sebab diorang pun banyak kali buat shots. Nasib baik 1-0 je, kalau 2-0, 3-0, malu beb...Untuk tengok Klose jaringkan gol pun hampa..Tak menjadi p0nnn. Tapi ada lagi game Jerman lawan Uruguay untuk tempat ke 3 & 4..tak tau nak tengok ke tak nak tapi mesti Muller ada kan? ;)

Harap-harap pasni dapat jumpa lagi kat Euro 2012 *agaknya time tu mesti aku dah kawen kan? ^_*..haha*


p/s: takkanlah ramalan si sotong tu betul-betul tepat kot -_-' 





2 bicara tanpa suara:

hafiz syafiq berkata...

haha jangan caye dengan sotong...tahyul2....final spain kalah..hehe

Hilwa Klose berkata...

mula2 mcm xnk caya, syirik oh..hihi
tp ble dh cmni, cam btl lak. hampeh jek paul the octopus tu..cesss
2 ah biar spain kalah, fans spain blagak, bongkak, dh mng pn cam x pueh ati je. biar belanda mng. fans yg xpndi bsyukur mmg layak kne balasan..huuu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB