Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Isnin, 5 Julai 2010

Mari main TaG! (from Airina)


Apakah yang bermain di fikiran you all sekarang?
Mahu tidur tapi ada banyak kerja nak buat. Bila fikiran kusut macam ni, lebih selesa menghabiskan masa depan PC...waaaa *gedushhhh!*

Apakah nama samaran you all?
Fira - kawan-kawan p0li dan sekarang ;)
Yaya - Famili dan kawan-kawan dari kecik serta kawan-kawan kakak <- tak paham nape kawan-kawan akak aku pun sibuk panggil aku yaya @.@
Afirah - kawan-kawan sekolah 
 
Berikan 3 orang you all sayang 
1. Keluarga semestinya
2. Sahabat-sahabat suka duka (kawan yang suka cari aku time duka je, aku tak sayang)
3. Sesiapa yang menimbulkan senyuman pada bibirku :) <- kalau tak ramai pun, mesti ada sorang

Panggilan utk si dia
Err..akan difikirkan kemudian
 
Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa
Kasih sayang, kepercayaan, kefahaman <- macam nama subjek Bahasa Melayu lak...ekeke

Blog mana yang you all suka visit
Mestilah blog sendiri & blog kawan-kawan yang rajin update. Kalau aku nampak kat blogger list sebelah kanan tu update, aku visit la 
 
Tag kan kepada 4 orang blogger yang you all rasa menarik
1. Capik - sebab kau memang suka update blog kan..
2. Siti Nur Ain - kau kalau busan-busan tak tau nak taip pe kat blog kau, kau try la main benda ni  
3. Nur Ain - Nah, tag untuk kau lagi
4. Lisa - walau kau bz camne pun, harap-harap ada lah masa buat bnd alah ni

2 bicara tanpa suara:

faiq zaini berkata...

uish..
manyaknya nma manja..

Hilwa Klose berkata...

tula psl...sbb tu kalau org tya nak panggil apa, dh xtau dh nk bagi nm pe..huhu..sian org ada byk nm ni tau

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB