Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Isnin, 4 April 2011

Entri Ciput Cinonet

Pagi ni konfem semua blogger update cerita pasal Anugerah Bintang Popular Berita Harian punyalah.
Wa cakap lu, derr.. Mesti punya! He he he

Firstly, nak ucapkan tahniah pada semua pemenang!
Terbaik wokkkk.. :D Puas giller hatiku walaupun tak dapat kereta Grand Livina.. Hua hua hua..
Ok, saya dah mula merapu -__-"

Shaheizy Sam, awak memang layak untuk anugerah tuh.
Saya pun sayang MY UMMI jugak! heee.. i luvv yeewww..

Entri tengah malam buta ni memang BUKAN nak cerita pasal ABP-BH,

cuma nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada semua followers..
Tak sabar nak 'berjumpa' dengan followers yang ke-100.. :P
Terima kasih sebab sudi baca, follow, KOMEN dan LIKE entri blog picisan ini <- pinjam ayat rendah diri beberapa blogger.. haha

Nampak sangat kisah pasal budak nyomell tu dapat sambutan hangat.
Ya, kedua terhangat selepas entri aku jumpa Maher Zain untuk program
Anda Bijak Jauhi Zina (ABJZ) - Raudhatus Sakinah [rujuk sini]

Ada masa nanti aku update cerita eh... Semestinya pasal budak nyomell lagi sebab semalam (2 April) baru je jumpa dia lagi. Dan dia semakin comell :D

Ok, mata dah kuyu. Kepala dah pening. Tekak dah mula loya.
Jadi harus masuk tidur...


Dadaaaaa...

            

4 bicara tanpa suara:

AISHA INANI berkata...

ehemm. ABANG SAM is mine. hati2 sikit. hahaha.

seronok tegok folower meningkat.. kan?
tp kalo boleh nak semuanya ikhlas laa folow. and not just folow be with our entry. EACH entry! tehee.

Fira Al berkata...

@AISHA INANI ok2, sila amek abg Sam tu, tgk dia nak pilih sapa, u @ Fafau... tett.. hehe

seronok, tp itula, klu follow smata-mata nak up traffic xbest la.
yup, stuju, klu blh biar ikhlas. br la makmur aman damai semua blog dlm malaysia ni :D

AISHA INANI berkata...

yunk oi.........
i dont mean u laaa.
halaa2 jgn ler majuk.
mati aku mati!! hahaha.

senyum...................

Fira Al berkata...

@AISHA INANI hahaha.. sj jela bt ayt gitu... kih3 xmenla majuk2 ni, kte kne kental ok! :))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB