Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Isnin, 23 Mei 2011

Secret (One Republic) - HMC Phlow on Showdown 2011


Tiba-tiba lak minggu pertama Showdown 2011 group kesukaan ramai (termasuk aku & adik beradik) buat persembahan dengan lagu Secret - One Republic ni...
Memang mantoppp lah kan...
Go HMC Phlow!

Sayangnya aku jumpa satu je video minggu pertama HMC kat youtube. Tu pun gambar pecah-pecah nasib baik audio dia ok. So layan jela...


Tell me what you want to hear
Something that were like those years
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
This time, don't need another perfect line
Don't care if critics never jump in line
I'm gonna give all my secrets away

Oh, got no reason, got no shame
Got no family I can blame
Just don't let me disappear
I'mma tell you everything

So tell me what you want to hear
Something that were like those years
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
This time, don't need another perfect line
Don't care if critics never jump in line
I'm gonna give all my secrets away



Sangat sweet...
Se-sweet katak yang comell itu... ngeee

Tapi lagu dia tak full la, saja je pilih video ni sebab taknak bagi lagu tu full.. keh keh keh
Kalau nak tengok, bolehlah saksikan setiap hari rabu jam 9.30 malam di 8tv.

Selain HMC Phlow, aku rasa Elecoldxhot pun the best gak.
Kalau masuk final nanti pun minta-mintalah dua-dua group ni jadi saingan. Memang sangat best!


 
 
Paling smart part slow motion tulah. Memang umphhh!
Betul macam peminat dorang cakap, Jay Chou pun boleh menangis wooo tengok klip video LIVE camni... hikhik
 

3 bicara tanpa suara:

Rtp Farra Arisha berkata...

alaah nk ngk video tuuu, unluckilyyy internet connection was freeking slowlyyy! ergghhhh!

Ain Atika Zailani berkata...

wahhh gila awesome ouhh!!!!

MissF berkata...

sgt awesome!!!! hehe

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB