Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Rabu, 8 Jun 2011

Wordless Wednesday #1 - Metacarpal



Note: On Wednesdays all over the internet, 
bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. 
Hence the ‘wordless’ title. 
The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.




this is my OWN picture.

9 bicara tanpa suara:

Dayana AZ berkata...

woww :) thats so , meaningful ! it means a LOT !

cik rama-rama berkata...

siapa yg anjurkan segmen ni??

Ries Lee berkata...

kalau aku tahu pasal ni, aku letak pic jer kat entri hari ni.

MissF berkata...

@Dayana AZ yup! sangat2 sangat2 meaningful :)

@cik rama-rama mat saleh kot... kat luar negara dh lama dh bt bnd ni dari thn 2008 tak silap, kat malaysia je br nak join... asal bnd tu baik, apa slhnya kita ikut kan.. ;)

@Ries Lee haha.. aku pun baru gak tahu hari ni. pelik kat deashboard semua pakat letak tajuk ni, so follow jela, dh follow br search google... hehe... xpe, rabu depan gi buat eh :D

Scarlett O'Hara berkata...

Cantiknya!Kreatifnya!Suka sangat!

MissF berkata...

@Scarlett O'Hara thanks :) tp kalau tengok lama2 takdelah cantik mana. jari jemari senget-benget sebab masa gambar ni diambil kaki baby tu tak reti duduk diam. rasa macam nk gigit2 je... hehe

SYAFIQAHSALEH berkata...

nice one :)

piouspdosh berkata...

Salam..

Wow! Siyesly, sgt meaningful..macam2 leh tafsirkan ngan gambar tu..sgt kreatif ^_^

MissF berkata...

@SYAFIQAHSALEH & @piouspdosh
terima kasih ;))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB