Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Selasa, 21 Jun 2011

I L♥VE SHAWL CONTEST



Yeayyy buat kali kedua nak join contest lagi!
Yup, aku bab contest ni memang memilih sikit. 
Bukan pilih hadiah tapi pilih jenis contest.
Kalau contest macam ni, iya dehh gue suka!


Ini gambar masa Widad bertunang tempoh hari.
Suka pakai shawl tapi tak banyak gambar secara solo, 
jadi hentam saja pertaruhkan gambar ni.

Sesiapa yang berminat nak join dan memang giller dengan shawl, 
bolehlah join dan klik je banner kat bawah ni untuk tahu syarat-syarat peraduan.
Gudluck! ^__^


Aku tag Cik Najihah untuk join contest ni.
Aku kenal dia sebagai sahabat blogger dan aku tengok dia ni pun gila shawl gak.
Jadi Cik Najihah, anda dipilih!




Checklist:
1. upload pic pakai shawl - done!
2. Buat satu entry tentang contest ini , copy banner dan link kan - done!
3. Like Page IDMA TEXTILE di Facebook - done!
4. Tag 1 orang rakan - Cik Najihah - done!
5. Tinggalkan link di entry contest - done!

12 bicara tanpa suara:

cik najihah berkata...

ahahah..
tq weh..

MissF berkata...

@cik najihah heheh ;) sama2

De'din berkata...

gudluck !


nnti dapat adiah share sikit yerr =)

fyna berkata...

gud luck dear.
:)

MissF berkata...

@De'din & fyna thx :D sj je join ni, xharap pn menang. klu ada rezeki, adala.. hehe.. gmbr pun dh tkr sbb gmbr td xsuci sgt.. kih3 ;;)

Miss Y and Her World berkata...

alololo comel nye ;)

good luck, ok? ;)

Teka-teki Dari Cikgu
Stop Play Innocent, Angel.

EZAN IDMA berkata...

thanks join :) Goodluck ye. comlnye baby

MissF berkata...

@Miss Y and Her World thx. jomla join jgak :D

@EZAN IDMA thx, tuan punya contest... ;)

Nur anisa =)) berkata...

sius cnteq..teramat tertarik =)) gud luck ..

Chocolate berkata...

Gud luck kak!!

Nasuha mintk tolong kak..

Like Blog Aflina Affandi's
Like photo to ni ye! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170379406361049&set=a.162581680474155.42184.161625160569807&type=1&theater

thnks! :D Last 1 Sept...jangan lupa promote ya!

id fb: Nurnasuha Fadzil

EZAN IDMA berkata...

hye :) kamu terpilih di antara 50 org ya! :)

MissF berkata...

thx! hrp2 dpt ke top 10 lak... hee ;))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB