Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Khamis, 9 Jun 2011

Sebelum Terlena

Sebenarnya, nak update pasal lain tapi tetiba je melencong ke lain...
Biasalah, Melayu mudah lupa (takde kena-mengena).

Sebelum terlena, apa kata layan sat lagu ni.
Lagu yang aku suka dari tahun 1998 dulu.
Syahdu wooo...
Kalau kat poli dulu time sedih-sedih je mesti dengar lagu ni.
Konon untuk buat pembakar semangat tapi kadang-kadang menangis juga tak henti.
Masa terjadi peristiwa yang memalukan dulu, lagu ini juga yang aku dengar.

Dosa... rasanya macam setiap hari aku bergelumang dosa... :'(
Sampai bila? Entah... diri sendiri yang ada jawapan.
Harap aku takkan pernah terlambat untuk menghapus dosa-dosa yang sedia ada...
(tiba-tiba je nak touching terlebih... hukhuk)


 

4 bicara tanpa suara:

Red berkata...

syahdu.. syahdu... T.T
(apesal aku tiba tiba emo =.=)

MissF berkata...

@Red :)

Red berkata...

missF : berdoa agar Allah jauh kan musibah yang lebih teruk. Percayalah. ni semua kerja Allah, He knows the best. Allah makes no mistake, kan.?

So, kalau missF betul nak jauh dari dia, mintak kat Allah. :) Insyaallah..

I think its the best way. - Plan z

zahirahharyati berkata...

lagu yg syahdu..huhuhuh

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB