Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Khamis, 30 Jun 2011

Spontaneous Thursday #1 - Bola



Macam-macam fi'il blog sekarang.
Macam-macam segmen ada.
Kalau Wordless Wednesday aku tahulah orang luar negara buat.
Ni yang spontan-spontan ni aku rasa budak-budak blogger sini je yang create mende ni.
Jadinya aku tak mahulah jadikan benda ni sebagai segmen 'WAJIB' buat macam WW tu melainkan kalau otak tengah kosong macam sekarang ni, jadi segmen ni boleh digunakan... Hiuhiuhiu.


Kembali ke topik, ayat spontan aku ialah


Apesal aku takleh nak behave ek kalau tengok bola?
Mesti nak over excited, mesti nak jerit (ter-jerit sebenarnya).
Mesti nak kutuk pemain yang main cam hampeh, bajet macam aku ni terer sangatlah pun main bola, kan?
Tapi kalau ada Kunalan, mesti lagi excited jerit nama Kunalan. Siap dengan cakap I LAP U bagai.


Ok, sekian. Terlebih sudaa..

curi kat google.

8 bicara tanpa suara:

matakail berkata...

hi, jom follow balik www.pancingarateam.blogspot.com .. tq

AISHA INANI berkata...

APESAL AKU SUSAH NAK FEELING EH TENGOK BOLA? grrr.

ayah aku marah kot kalo hingaq sangat time bola. keh keh keh.

airina berkata...

I love Kunalan tu muahaha5 paling tak leh ingat masa bola AFF Suzuki tu kih5

Hans berkata...

hahahaha
ko suka Kunalan kah?

Kisah Joyah Dan Bedah

EZAN IDMA berkata...

same la. mlm td tengok bola malaysia lwn taiwan mau terjeritt satu umah heheheh

msredcheesecake berkata...

Miss f,
Ada ke org tengok bola sopqn...hheee

MissF berkata...

@matakail hi... xminat mancing lorr, nk kne folo gak ke? :-/ :D

@AISHA INANI haha aku pn xsgka aku akn tlbih feeling klu tgk. ntah prangai siapa 8-} ye, walid aku pn mrh klu bsing tgk bola, trutama yg bsing tu pmpn, klu lelaki ok ckit kan... hehe

@airina lap him too :x kihkih

@Hans klu nmpk Kunalan blh sbut perkataan 'marveles2' mcm jarjit upin & ipin.. keh keh ;))

@EZAN EDMA haihh samalah... tu pun tgk tukar2 channel dgn 8tv, ada showdown. hihi.

@msredcheesecake ada. kdg2 aku sopan gak klu ada rmi lelaki xknl sekeliling. tp klu kt rmh mmg konfem hlg sopan tu. pndi berlakon kan aku? :))

^^nu[dd]yra^^ berkata...

saya suka KFCM.....eksaited tgk bola kalo dia main...;) huahuahauahua....

jalan2 sini tgk spontaneous thurday n follow ;p

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB