Peringatan Hari Ini

Sabda Rasulullah SAW "Di antara baiknya Islam seseorang, ialah MENINGGALKAN apa yang TIDAK BERMANFAAT baginya"

[12 November 2011]

Rabu, 6 Julai 2011

Wordless Wednesday #5 - Oloh cweet cangat~


14 bicara tanpa suara:

Farah Nadiah berkata...

cantik..=)

faLiaa berkata...

bestnya dekat tepi pantai ^^

Aiman Hj Amin berkata...

wah, bila agaknya ye.. hahah.. http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif

MissF berkata...

@Farah Nadiah sangat cantikkk! :)

@faLiaa :x lagi2 kalau jmp pantai jernih mcm ni mmg terasa nikmat syurga dunia tu ;))

@Aiman Hj Amin apa yg ble? hoho :p

airina berkata...

Pernah tengok ni, kat mana ye? Your Fb or Fs? hehe2

MissF berkata...

@airina FB semestinya ;) eh, FS dah btukar jd ssuatu dluar jgkaan. kau dh tengok? sedih sgt~ blog aku pn musnah! :((

bahiyahaziz ; berkata...

yeye..sweet sgt :)

edogawa conan berkata...

yup.aku sokong ko.friendster aku bukak baru-baru neh, aku terkejut sampai ternganga sambil termakan kuaci n aku terMAKI la sape yang telah mengubah rupa bentuk friendster aku tuh sampai tuan die sendiri pon xkenai.

ternganga aku dowh..sampai jadi terbodoh sangat.aku p log out balek p masok balek www.friendster.com coz aku yang jakun sal tenet ni ingat aku dah masuk website lain.hoho.kan terbukti betapa blurnya aku time tengok perubahan yang melanda friendster aku tuh sampai aku cakap binatang ape yang tengah aku bukak ni. game..game..game..jadahnya suma neh.huhu.blur-blur aku.

tapi aku xsedey..cuma aku nak pelangkong je orang yang gatai tangan nak ubah friendster aku.
aku xska perubahan..waa..suma menda nak ubah.dah nak kiamat kew neh kawan-kawan???eh aku dah melalut dah.klah sekian..hihi.

fyna berkata...

alololo..
nice picture tue.
:)
LIKE~



jom singgah belog fyna.

Namee Roslan berkata...

cantiknyaaa :D

msredcheesecake berkata...

Miss f,
Sape tu? Miss f ker?

Msred tepek muka kat sini....

MissF berkata...

@msredcheesecake yup :) with my lovely brothers :x

Hans berkata...

aku tak tau kenapa tapi aku suka gambar nih
:-)

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

MissF berkata...

@Hans aku pun.. :x

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Catat Ulasan

Sila beri komen yang bermanfaat kepada manusia sejagat, agama, bangsa & negara :)

Ikut via FB